Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Texture of Jet Cooked, High Amylose Corn Starch-Sucrose Gels
 
 
Titel: Texture of Jet Cooked, High Amylose Corn Starch-Sucrose Gels
Auteur: Edwards, Richard H.
Berrios, Jose De J.
Mossman, Albert P.
Takeoka, Gary R.
Wood, Delilah F.
Mackey, Bruce E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 31 (1998) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland