Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Rheology of Starch Pastes from Starches of Different Origins: Applications to Starch-based Sauces
 
 
Titel: Rheology of Starch Pastes from Starches of Different Origins: Applications to Starch-based Sauces
Auteur: Thebaudin, J.-Y
Lefebvre, A.-C
Doublier, J.-L
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 31 (1998) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland