Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  The Development and Use of an α-Amylase-based Time–Temperature Integrator to Evaluate in-Pack Pasteurization Processes
 
 
Titel: The Development and Use of an α-Amylase-based Time–Temperature Integrator to Evaluate in-Pack Pasteurization Processes
Auteur: Van Loey, A.
Arthawan, A.
Hendrickx, M.
Haentjens, T.
Tobback, P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 30 (1997) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland