Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Purified Endo-β-xylanase and Endo-β-glucanase on the Structural and Baking Characteristics of Rye Doughs
 
 
Titel: Effects of Purified Endo-β-xylanase and Endo-β-glucanase on the Structural and Baking Characteristics of Rye Doughs
Auteur: Autio, K.
Härkönen, H.
Parkkonen, T.
Frigård, T.
Poutanen, K.
Siika-aho, M.
Åman, P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 29 (1996) nr. 1-2 pagina's 10 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland