Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Changes in Odour, Colour and Texture during the Storage of Acid Preserved Meat
 
 
Titel: Changes in Odour, Colour and Texture during the Storage of Acid Preserved Meat
Auteur: Ogden, Sharon K.
Guerrero, Isabel
Taylor, Andrew J.
Escalona Buendia, Hector
Gallardo, Francisco
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 28 (1995) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland