Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Beneficial effect of crude antioxidant preparation from fermented soybean food on xanthine oxidase-hypoxanthine-induced foot-edema in rats
 
 
Titel: Beneficial effect of crude antioxidant preparation from fermented soybean food on xanthine oxidase-hypoxanthine-induced foot-edema in rats
Auteur: Hattori, T.
Ohishi, H.
Yokota, T.
Ohoami, H.
Watanabe, K.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 28 (1995) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Academic Press Limited
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland