Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
 
  The Use of a Reaction Cell to Model the Development and Control of Colour in Extrusion Cooked Foods
 
 
Titel: The Use of a Reaction Cell to Model the Development and Control of Colour in Extrusion Cooked Foods
Auteur: Bates, Lisa
Ames, Jennifer M.
MacDougall, Douglas B.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 27 (1994) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland