Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the Moisture Content of Selected Foods on the Stability of Olive Oil During Frying
 
 
Titel: Effect of the Moisture Content of Selected Foods on the Stability of Olive Oil During Frying
Auteur: Ayranci, Güler
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 27 (1994) nr. 1 pagina's 2 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland