Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant peptides from the mixed-distillate of Baijiu fermented grains and soy sauce residue interact with flavor substances in sauce-aroma Baijiu
 
 
Titel: Antioxidant peptides from the mixed-distillate of Baijiu fermented grains and soy sauce residue interact with flavor substances in sauce-aroma Baijiu
Auteur: Zhao, Yunhao
Tian, Shanlin
Zhang, Sijie
Yu, Yougui
Wu, Qiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland