Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Free and insoluble-bound phenolic compounds in parboiled and non-parboiled rice (Oryza sativa L): Impact of hydrothermal treatments
 
 
Titel: Free and insoluble-bound phenolic compounds in parboiled and non-parboiled rice (Oryza sativa L): Impact of hydrothermal treatments
Auteur: Kabir, Md Shahjahan
Kanan, Md Kawser Alam
Ahmed, Jasim
Hossain, Md Akram
Akter, Mst Sorifa
Ahmed, Khondoker Shahin
Hossain, Hemayet
Alam, Majbaul
Mozumder, N.H.M. Rubel
Ahmed, Maruf
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland