Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Soy protein isolate-epigallocatechin-3-gallate non-covalent complex stabilized emulsion: Application as a fat phase in plant-based patty
 
 
Titel: Soy protein isolate-epigallocatechin-3-gallate non-covalent complex stabilized emulsion: Application as a fat phase in plant-based patty
Auteur: Chen, Ying
Zhang, Lin
Wang, Weifei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 228 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland