Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of flavor profile and mitigation of warmed-over flavor in pre-prepared steamed pork with preserved vegetables using natural spice extracts
 
 
Titel: Analysis of flavor profile and mitigation of warmed-over flavor in pre-prepared steamed pork with preserved vegetables using natural spice extracts
Auteur: Zeng, Yaoying
Li, Jiahao
Su, Hui
Xiong, Yubo
Xie, Le
Zhang, Jiaming
Zhao, Ye
Zhou, Wenhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 227 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 46 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland