Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of electrohydrodynamic, hot air, and natural air drying techniques on quality attributes and umami enhancement in king oyster mushroom (Pleurotus eryngii)
 
 
Titel: Comparative analysis of electrohydrodynamic, hot air, and natural air drying techniques on quality attributes and umami enhancement in king oyster mushroom (Pleurotus eryngii)
Auteur: Guan, Peng
Ding, Changjiang
Lu, Jingli
Bai, Wurile
Song, Zhiqing
Che, Chuanqiang
Chen, Hao
Jia, Yun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 225 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland