Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic changes and correlations of physicochemical, volatile metabolites, and bacterial communities during fermentation of sour meat fermented from goose meat
 
 
Titel: Dynamic changes and correlations of physicochemical, volatile metabolites, and bacterial communities during fermentation of sour meat fermented from goose meat
Auteur: Lan, Qiuyu
Zhao, Xin
Qin, Jun
Tang, Junni
Zeng, Rui
Liu, Yuan
Du, Xin
Zhu, Chenglin
Laghi, Luca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 224 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland