Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Influence of micro-oxygenation aging with oak chips on the oxidation-reduction potential, color, phenolic parameters and volatile compounds of wine
 
 
Titel: Influence of micro-oxygenation aging with oak chips on the oxidation-reduction potential, color, phenolic parameters and volatile compounds of wine
Auteur: Nie, Zi-Xuan
Yu, Huan-Huan
Wang, Xiao-Min
Chen, Song
Li, Yun-Kui
Tao, Yong-Sheng
Jin, Guo-Jie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland