Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Effect of three fermentation methods on physicochemical and rheological characteristics of frozen dough
 
 
Titel: Effect of three fermentation methods on physicochemical and rheological characteristics of frozen dough
Auteur: Xie, Dongdong
Li, Xing
Zheng, Jiaxin
Ren, Shuncheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland