Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of methods to produce high-quality dried triploid Fujian oyster: Hot air drying emerges as a superior technique
 
 
Titel: Comparison of methods to produce high-quality dried triploid Fujian oyster: Hot air drying emerges as a superior technique
Auteur: Li, Hongyan
Lu, Yuchen
Lu, Jie
Yao, Tuo
Fu, Shengli
Fan, Sigang
Ye, Lingtong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland