Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of microbial communities and flavor compounds in fermented grains from different sorghum varieties used in Sichuan Xiaoqu liquor
 
 
Titel: Comparative analysis of microbial communities and flavor compounds in fermented grains from different sorghum varieties used in Sichuan Xiaoqu liquor
Auteur: Bian, Minghong
Fang, Yuli
Yang, Kailong
Xia, Yubin
Tang, Hongyi
Feng, Yiling
Xu, Qiang
Zhang, Shufan
Ren, Xiaohu
Han, Baolin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland