Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of key flavor components in flavor enhanced rice bran oil prepared by high-pressure steamed bran
 
 
Titel: Characterization of key flavor components in flavor enhanced rice bran oil prepared by high-pressure steamed bran
Auteur: Wang, Yong
Liu, Lvrui
Wang, Xin
Cao, Hongwei
Wang, Jing
Jiang, Yuanrong
Zhu, Zhennan
Guan, Xiao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland