Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Appropriate sous-vide culinary condition for pork hams: Physicochemical and microstructural properties
 
 
Titel: Appropriate sous-vide culinary condition for pork hams: Physicochemical and microstructural properties
Auteur: Chen, Jr-Wei
Su, Yang
Chen, Yu-Jui
Lin, Yi-Ling
Wang, Sheng-Yao
Gatphayak, Kesinee
Chen, Yi-Chen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland