Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 85 gevonden artikelen
 
 
  The juice incorporation from grape pomace pressing positively influence the yield and chemical composition without affecting its sensory profile
 
 
Titel: The juice incorporation from grape pomace pressing positively influence the yield and chemical composition without affecting its sensory profile
Auteur: da Conceição Prudêncio Dutra, Maria
Amorim, Tainara Araújo
Araújo de Brito, Ana Júlia
de Souza Ferreira, Ederlan
Lima, Marcos dos Santos
Telles Biasoto, Aline Camarão
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland