Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 85 gevonden artikelen
 
 
  A new insight into the formation of special flavor during the drying process of boletes based on FTIR joint HS-SPME-GC-MS
 
 
Titel: A new insight into the formation of special flavor during the drying process of boletes based on FTIR joint HS-SPME-GC-MS
Auteur: Zheng, Chuanmao
Li, Jieqing
Liu, Honggao
Wang, Yuanzhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland