Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Effect of amaranth protein isolate and fermentation time on buckwheat sourdough bread
 
 
Titel: Effect of amaranth protein isolate and fermentation time on buckwheat sourdough bread
Auteur: Woo, Seung-Hye
Park, Jiwoon
Sung, Jung Min
Choi, Eun-Ji
Park, Jong-Dae
Park, Eun Young
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 217 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland