Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Effects of onion skin extract on lipid oxidation and volatile flavor compounds of low-salt dry-cured ham during ripening
 
 
Titel: Effects of onion skin extract on lipid oxidation and volatile flavor compounds of low-salt dry-cured ham during ripening
Auteur: Chen, Siqi
Ge, Changxin
Mu, Baide
Zhao, Changcheng
Wang, Juan
Li, Hongmei
Piao, Chunxiang
Li, Guanhao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 216 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland