Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 135 gevonden artikelen
 
 
  Effects of homogenization and heat treatments on whey protein composition of bovine, buffalo, goat, camel and yak milk
 
 
Titel: Effects of homogenization and heat treatments on whey protein composition of bovine, buffalo, goat, camel and yak milk
Auteur: Zhao, Xiaowei
Ren, Chunhuan
Wu, Tao
Zhu, Honglong
Qi, Yunxia
Jiang, Hongning
Han, Rongwei
Yang, Yongxin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 215 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 135 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland