Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in quality of frozen sweet potato starch vermicelli during freeze-thaw cycles by curdlan addition and its mechanism
 
 
Titel: Improvement in quality of frozen sweet potato starch vermicelli during freeze-thaw cycles by curdlan addition and its mechanism
Auteur: Li, Xinyi
Liu, Sha
Niu, Liya
Hu, Shuai
Sun, Chao
Zeng, Zicong
Xiao, Jianhui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland