Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion gels with chia flour enhance quality of plant-based meat analogs by reducing fat and improving texture
 
 
Titel: Emulsion gels with chia flour enhance quality of plant-based meat analogs by reducing fat and improving texture
Auteur: Kothuri, Vahinika
Keum, Dong Hyun
Lee, Hyun Ju
Han, Jong Hyeon
Han, Sung Gu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland