Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effects of rice bran soluble dietary fiber on the physicochemical properties of frozen dough and the quality of steamed bread
 
 
Titel: Effects of rice bran soluble dietary fiber on the physicochemical properties of frozen dough and the quality of steamed bread
Auteur: Zhang, Su
Zhang, Zihao
Wang, Miao
Jia, Junqiang
Wu, Qiongying
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland