Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effects of gelatin-transglutaminase crosslinking, vitamin addition, and storage temperature on the properties of curcumin/fish oil-loaded emulsions
 
 
Titel: Effects of gelatin-transglutaminase crosslinking, vitamin addition, and storage temperature on the properties of curcumin/fish oil-loaded emulsions
Auteur: Xu, Jiamin
Kan, Guangyi
Yang, Kefeng
Wang, Juan
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland