Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasonic treatment on the structure and functional properties of protein-fortified potato powder
 
 
Titel: Effect of ultrasonic treatment on the structure and functional properties of protein-fortified potato powder
Auteur: Zheng, Ying
Li, Mingyuan
Hao, Suying
Yang, Xiaoqing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland