Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 79 gevonden artikelen
 
 
  Effect of gelling agent on quality and rheological properties of Konjac tofu
 
 
Titel: Effect of gelling agent on quality and rheological properties of Konjac tofu
Auteur: Wang, Huina
Zhang, Baoshan
Ge, Jiayi
Cao, Yulin
Zhao, Yu
Yu, Qin
Zhang, Yue
Dang, Hui
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 214 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 79 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland