Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of low methoxyl pectin concentration and dough chilling treatment in enhancing okara-wheat flour-based cookies structure
 
 
Titel: Evaluation of low methoxyl pectin concentration and dough chilling treatment in enhancing okara-wheat flour-based cookies structure
Auteur: Yuliarti, Oni
Rasul, Sanaa
Salem Albedwawi, Hessa Mohammed
Tarique, Mohammed
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 213 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland