Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Batch-to-batch differences in nutritional quality of selected raw and cooked pork offal
 
 
Titel: Batch-to-batch differences in nutritional quality of selected raw and cooked pork offal
Auteur: Guzik, Paulina
Zając, Marzena
Kulawik, Piotr
Turek, Katarzyna
Duda, Iwona
Szram, Rafał
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland