Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of application of ozone at low-pressure on the technological properties, phenolic compounds, and antioxidant capacity of common beans during storage
 
 
Titel: Effect of application of ozone at low-pressure on the technological properties, phenolic compounds, and antioxidant capacity of common beans during storage
Auteur: Sitoe, Eugénio da Piedade Edmundo
Faroni, Lêda Rita D'Antonino
Fontes, Edimar Aparecida Filomeno
de Alencar, Ernandes Rodrigues
Cecon, Paulo Roberto
Silva, Marcus Vinicius de Assis
Pandiselvam, Ravi
Pacheco, Flaviana Coelho
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 212 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland