Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds and biological activities of berberis fruit: Enhancing role on physiochemical and antioxidant properties of yogurt
 
 
Titel: Phenolic compounds and biological activities of berberis fruit: Enhancing role on physiochemical and antioxidant properties of yogurt
Auteur: Mueed, Abdul
Aljahdali, Salma M.
Albalawi, Mody
Altarjami, Lamaia R.
Aljhdli, Merfat O.
Al-Hoshani, Nawal
AlShaqhaa, Manal Abdullah
Almutairi, Hayfa Habes
Alkahtani, Abdullah M.
El-Saadony, Mohamed T.
Saad, Ahmed M.
El-Tarabily, Khaled A.
Korma, Sameh A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland