Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Exploration on the stability changes and flavor profiles of duck soup during cooking
 
 
Titel: Exploration on the stability changes and flavor profiles of duck soup during cooking
Auteur: Wang, Le
Zhao, Bing
Cheng, Xiaoyu
Wang, Shouwei
Zhao, Yan
Chang, Siyuan
Zhao, Xin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 211 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland