Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of sweet potato starch particles modified by various methods for use in food-grade Pickering emulsion
 
 
Titel: Characteristics of sweet potato starch particles modified by various methods for use in food-grade Pickering emulsion
Auteur: Cui, Qiqi
Mahfouzi, Maryam
Zhang, Hongxia
Gao, Ri
Guo, Zhijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland