Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 78 gevonden artikelen
 
 
  The effect of adding Gracilaria on flavor and quality of low-salt fermented soy sauce
 
 
Titel: The effect of adding Gracilaria on flavor and quality of low-salt fermented soy sauce
Auteur: Wang, Lina
Wang, Zhuo
Chen, Yuxin
Chen, Jing
Pan, Mingxue
Cheong, Kit-Leong
Xu, Baojun
Zhong, Saiyi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland