Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Low-moisture extruded mung bean protein isolate and wheat gluten: Structure, techno-functional characteristics and establishment of rehydration kinetics of the products
 
 
Titel: Low-moisture extruded mung bean protein isolate and wheat gluten: Structure, techno-functional characteristics and establishment of rehydration kinetics of the products
Auteur: Guo, Ruqi
Sun, Bingyu
Zhu, Ying
Gao, Yang
Liu, Linlin
Huang, Yuyang
Zhu, Xiuqing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland