Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Influence of variety and harvest on the sensory characteristics of chocolate made from cocoa fermented with different pulp contents
 
 
Titel: Influence of variety and harvest on the sensory characteristics of chocolate made from cocoa fermented with different pulp contents
Auteur: Silveira, Paulo Túlio de Souza
Braga, Ana Valéria Ulhano
Brito, Aline Duarte Correa de
Tonin, Isabela Portelinha
Martins, Marina Oliveira Paraíso
Efraim, Priscilla
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland