Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Aroma enhancement of dealcoholized wines using enzyme treatment and glycosidic aroma precursors
 
 
Titel: Aroma enhancement of dealcoholized wines using enzyme treatment and glycosidic aroma precursors
Auteur: Osorio Alises, M.
Sánchez-Palomo, E.
González Viñas, M.A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland