Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Impact of post-harvest processing and roasting conditions on the physicochemical properties, phenolic compounds, and antioxidant capacity of cocoa beans from the Brazilian Amazon
 
 
Titel: Impact of post-harvest processing and roasting conditions on the physicochemical properties, phenolic compounds, and antioxidant capacity of cocoa beans from the Brazilian Amazon
Auteur: Lima, Giulia Victória Silva
Gonçalves, Cleidiane Gonçalves e
Pinto, Anne Suellen Oliveira
Silva, Evaldo Martins da
Souza, Jesus Nazareno Silva de
Rogez, Hervé
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland