Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of mayonnaise based on xanthan gum/lysozyme nanoparticles and konjac glucomannan as egg yolk substitutes under different temperature stresses
 
 
Titel: Fabrication and characterization of mayonnaise based on xanthan gum/lysozyme nanoparticles and konjac glucomannan as egg yolk substitutes under different temperature stresses
Auteur: Xu, Wei
Yin, Yongpeng
Cao, Beijun
Sun, Haomin
Zhu, Xianyu
Zang, Jiaxiang
Kang, Mengyao
Luo, Denglin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland