Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the egg-mediated-enhancement mechanism against the autoclaving-induced textural deterioration of instant wet noodles
 
 
Titel: Exploring the egg-mediated-enhancement mechanism against the autoclaving-induced textural deterioration of instant wet noodles
Auteur: Yu, Chen
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland