Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effect of tea polyphenols on the formation of advanced glycation end products (AGEs), functional and structural properties of modified protein in Maillard reaction
 
 
Titel: Effect of tea polyphenols on the formation of advanced glycation end products (AGEs), functional and structural properties of modified protein in Maillard reaction
Auteur: Li, Hua
Chen, Zhenzhen
Qian, Yu
Dai, Ya
Ping, Yali
Wang, Qingyuan
Fang, Xiaoxue
Liu, Xinru
Zhao, Beibei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland