Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Comparative genomics and phenotypic assessment of lactic acid bacteria isolated from artisanal cheese as potential starter cultures
 
 
Titel: Comparative genomics and phenotypic assessment of lactic acid bacteria isolated from artisanal cheese as potential starter cultures
Auteur: Gephart, Gabriella J.
Abdelhamid, Ahmed G.
Yousef, Ahmed E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 210 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland