Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing physicochemical properties, organic acids, antioxidant capacity, amino acids and volatile compounds for ‘Summer Black’ grape juice by lactic acid bacteria fermentation
 
 
Titel: Enhancing physicochemical properties, organic acids, antioxidant capacity, amino acids and volatile compounds for ‘Summer Black’ grape juice by lactic acid bacteria fermentation
Auteur: Chen, Yiwen
Jiang, Jianqiao
Li, Yongkang
Xie, Yun
Cui, Miao
Hu, Yue
Yin, Ruonan
Ma, Xiaomei
Niu, Jianming
Cheng, Weidong
Gao, Feifei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 209 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland