Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of the microbiota succession and flavor formation in spontaneously fermented fish sauces made with silvery pomfret (Pampus argenteus) and little yellow croaker (Larimichthys polyactis)
 
 
Titel: Comparative analysis of the microbiota succession and flavor formation in spontaneously fermented fish sauces made with silvery pomfret (Pampus argenteus) and little yellow croaker (Larimichthys polyactis)
Auteur: Han, Jiarun
Wang, Qi
Hu, Shi
Jiang, Jialan
Wu, Jinfeng
Li, Ping
Gu, Qing
Xiao, Hang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland