Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Unravelling the physicochemical features of allulose and kestose as sugar alternatives in chemically-leavened baked goods
 
 
Titel: Unravelling the physicochemical features of allulose and kestose as sugar alternatives in chemically-leavened baked goods
Auteur: Cho, SeungA
Jeong, Sungmin
Ryu, Kyungheon
Lee, Suyong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 208 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland