Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring pea proteins gelling properties by high-pressure homogenization for the formulation of a model spreadable plant-based product
 
 
Titel: Tailoring pea proteins gelling properties by high-pressure homogenization for the formulation of a model spreadable plant-based product
Auteur: D'Alessio, Giulia
Iervese, Francesco
Valbonetti, Luca
Faieta, Marco
Pittia, Paola
Di Mattia, Carla Daniela
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 207 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland